Dél-Korea: vendégposztok és PR-oldalak visszamutató linkekkel

  • Home / Visszamutató Linkek / Dél-Korea: vendégposztok és…

Dél-Korea: vendégposztok és PR-oldalak visszamutató linkekkel

A keresőmotoros helyezések javításához Dél-Korea többek között a Dél-Korea weboldalak, blogok és hírplatformok linkjeivel kapcsolatos célzott linképítési stratégiára van szükség. WhiteLink.Media Dél-Korea minőségi weboldalak széles választékát kínálja visszamutató linkekkel rendelkező vendégposztokhoz. Átlátható szolgáltatásunk lehetővé teszi azoknak a weboldalaknak a kiválasztását, amelyekre a domain mérőszámai (domain minősítés, bizalomáramlás, organikus forgalom stb.) alapján a visszamutató linket szeretné elhelyezni, és a megrendelés leadása után a csapatunk az Ön igényei alapján megkezdi a cikk szerkesztését, és közzéteszi a weboldalára mutató linkeket magában foglaló tartalmat.

Dél-Korea (amelynek fővárosa Szöul), lakossága 51835110 fő. Az internet-hozzáféréssel rendelkező személyek száma 44153000, ami országos szinten 89.90%-os internetpenetrációs arányt jelent (Dél-Korea – 2016. Júliusi becslés). Ezek a számok folyamatosan nőnek, és mivel az egy főre jutó GDP $39,500 (2017 becslés), ez azt jelenti, hogy érdemes megfontolni az online vállalkozások és szolgáltatók számára kínálkozó lehetőségek kihasználását. Aki komolyan gondolja, hogy online üzlettel szeretne foglalkozni Dél-Korea azt javasoljuk számára, hogy tájékozódjon SEO linképítési kampányainkról.

Ha SEO visszamutató linkekre van szüksége Dél-Korea csatlakozzon a WhiteLink.Media platformjához.

☆☆☆☆☆

Linképítés Dél-Korea

A WhiteLink.Media platformra történő bejelentkezés után elkezdheti keresni az Ön igényeinek megfelelő linképítéshez szükséges weboldalakat. Keresse fel a “Vendégposztok vásárlása” szakaszt, és állítsa be a kívánt szűrőket. Dél-Korea a visszamutató linkekhez a következő szűrőket ajánljuk:

Domain utótag .KR
Egyéb domain utótag .COM, .NET, .ORG, .EDU, .ASIA
A weboldal tartalmának nyelve Koreai
Regionális domain linkek

Ezek azok a fő szűrők, amelyek alkalmazásával Franciaországban elkezdheti a vendégposztok megszerzéséhez szükséges célzott domainek böngészését. Amikor a webhelyek listája elérhetővé válik, a domaineket tartalomkategória (próbáljon meg a magas tartalomrelevancia alapján választani) és mérőszám (domain minősítés, bizalomáramlás – minél magasabbak ezek a mérőszámok, annál tekintélyesebbek a visszamutató linkek; organikus forgalom – ez egy nagyszerű mérőszám, amely megmutatja, hogy a kiválasztott domain megbízható, nem kapott büntetést a Google-től) alapján választhatja ki.

A kívánt weboldalakat a kosárba helyezéssel választhatja ki. Ha ezzel készen van, adja le a rendelését. Olyan adatokra is szükségünk lesz, mint a visszamutató link URL-címe, a horgonyszöveg és a tartalom meghatározása. A szükséges információk megadása után csapatunk tagjai elkezdik az Ön igényeinek megfelelő tartalom megírását, és közzéteszik a vendégposztot.

Ilyen egyszerűen javíthatja a keresőmotorok találati oldalain elért helyezését Dél-Korea (.KR).

Videóútmutató a Dél-Korea vendégposztokhoz