Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Ukratko o WhiteLink.Media

Imamo tim s dugogodišnjim SEO iskustvom i velikim medijskim dosegom, zahvaljujući kojem smo se razvili u platformu za pametni link building, s tisućama dostupnih položaja na visokokvalitetnim web stranicama sa stvarnom posjećenošću.

Uvijek tražite svježe i kvalitetne backlinkove?

Pronađite ih na White Link Media po poštenim, transparentnim cijenama!

Ne morate brinuti o sadržaju, prijevodu ili jezicima!

Tržište Bijelih Linkova

Uštedite vrijeme, uštedite novac i rangirajte se bolje nego ikada uz individualno provjerene web stranice i položaje.

Backlinkovi iz određene niše su neophodni

Radimo IZRAVNO s vlasnicima web stranica, medijskim kućama i blogerima, te stvaramo najbolje ponude imajući na umu vaš interes.

Geografski ciljani backlinkovi

Pružamo položaje prilagođene svim industrijama od izdavača u više od 30 zemalja i 50 TLD-ova.

Jeste li SEO agencija ili vlasnik web stranice kojoj su potrebni backlinkovi?

Jednostavno, a opet sigurno

Znamo točno što vam treba

Potrebna vam je privatnost za link building

WhiteLink.Media nudi potpunu zaštitu i za kupce i za prodavače. Ne morate brinuti o penalima.

Potreban vam je savršen tajming za vaš SEO

Upravljajte svojom link building strategijom unutar zadanih rokova! Naručite danas i imajte aktivne linkove u roku od 3-5 dana!

Potrebni su vam SVJEŽI resursi za link building

Naš tim svakodnevno sklapa nova partnerstva na svim tržištima diljem svijeta, a za vas se provjeravaju i dodaju novi položaji.

Potrebne su vam bolje cijene i poštene naknade

WhiteLink.Media nudi najbolje cijene izravno od prodavača i potpuno transparentno navodi sve cijene.

Posjedujete li web stranicu, blog ili više online sredstava koje želite unovčiti?

Prijavite se sada kao webmaster/bloger

Kliknite ovdje i unesite svoju e-adresu! Vrlo je važno napomenuti da vaša web stranica neće biti vidljiva nikome, tako da će vaš identitet i vaše domene biti potpuno zaštićeni i sigurni.

Ručna provjera + Automatizirani procesi + Inteligentni sustav

 • working_process_v3

  + 8200

  partnerskih web stranica diljem svijeta - Visoka ocjena domena (DR)

 • world-map-icon2

  + 80

  obuhvaćenih država i jezika

 • working_process_v2

  + 200

  klijenata s top 5 položaja na Google-u

 • 03

  + 150

  backlinkova objavljenih svaki dan

Unovčite svoj talent i svoja sredstva!

Jeste li autor sadržaja?

Registrirajte se kao autor sadržaja! /

 • Odredite svoje vlastite uvjete (broj riječi, vrijeme isporuke, cijenu)
 • Dobijte stalan protok narudžbi
 • Automatizirana trenutna plaćanja kada se narudžbe isporuče;

Jeste li bloger?

Registrirajte se kao bloger! /

 • Uvijek možete odrediti svoju cijenu
 • Odaberite kakvu vrstu sadržaja pripisujete svom blogu
 • Imajte apsolutnu kontrolu nad linkovima na vašoj web stranici

Jeste li prevoditelj?

Registrirajte se kao prevoditelj! /

 • Prevodite za klijente iz cijelog svijeta
 • White Link Media usklađuje vaš profil s našim narudžbama
 • Počnite prevoditi u kratkom roku i odmah budite isplaćeni

Basic Plan

$29.99 /Month

 • Increase traffic 130%
 • Backlink analysis
 • Organic traffic 215%
 • 10 Free Optimization
 • 24/7 support

Basic Plan

$29.99 /Month

 • Increase traffic 130%
 • Backlink analysis
 • Organic traffic 215%
 • 10 Free Optimization
 • 24/7 support

Advanced Plan

$29.99 /Month

 • 25 Analytics Compaign
 • 1,300 Keywords
 • 25 social media reviews
 • 1 Free Optimization
 • 24/7 support

Business Plan

$29.99 /Month

 • Increase traffic 130%
 • Backlink analysis
 • Organic traffic 215%
 • 10 Free Optimization
 • 24/7 support

(FAQ) Često postavljana pitanja

doodle-2 doodle-1 doodle-1
Dobro pitanje. Što kažete na ne samo jednu razliku, već 3 ključne:
 1. Svi naši članovi su 100% ručno verificirani kako bismo osigurali najbolju kvalitetu naših usluga;
 2. Nudimo najkvalitetnije položaje za sve niše i sva tržišta;
 3. Naš inteligentni sustav dizajniran je od strane jednog od najboljih SEO timova na svijetu!
Vi želite biti sigurni, a mi vas želimo zaštititi. White Link Media će potencijalnim kupcima prikazati samo mjerne podatke, nišu i cijene za vaše web stranice, ali ne i naziv vaše domene! Na temelju tih informacija naši će kupci napraviti svoj odabir, stoga se pobrinite da vaša statistika bude prvoklasna, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo!
Naš automatizirani inteligentni sustav omogućuje vlasnicima web stranica da odaberu hoće li pružiti pisanje sadržaja ili ne. Ako je kupac zainteresiran za web stranicu koja ne nudi sadržaj, nakon narudžbe, White Link Media traži prave autore sadržaja i šalje im obavijest. Nakon što je sadržaj napisan i odobren, slijedit će svoj tok prema blogeru radi trenutnog objavljivanja. Samo se opustite i uživajte u postupku!
Slično kao i kod kupaca – autora sadržaja – blogera, naš će automatizirani sustav uključiti prevoditelja u proces, ako se jezik autora sadržaja ili blogera razlikuje od onog koji je kupac zatražio za objavljivanje. Još jednom, cijeli proces je automatiziran, ali naši će menadžeri morati ručno verificirati i odobriti prijevode!

Imate li još pitanja? Stupite u kontakt s našim savjetnicima!

Backlinkovi su i dalje jedan od najvažnijih čimbenika kad je riječ o rangiranju na tražilicama poput Googlea, Binga ili Yahooa. Iako postoji mnogo strategija za link building, nisu sve dostupne svakom vlasniku web stranice. Organsko uključivanje u platforme za vijesti ponekad je teško za tvrtke i web stranice bez odgovarajućeg marketinškog budžeta ili inovativnih pristupa proizvodima. Ovdje na scenu stupa WhiteLink.Media, koji izjednačava uvjete za tvrtke koje se pokušavaju natjecati s većim tvrtkama nudeći direktan pristup višejezičnim platformama za vijesti, blogovima i web stranicama iz raznih država koji pokrivaju ogroman raspon tema od mode, hrane i sporta pa sve do tehnologije. S našom uslugom gostujućih objava dobivate pristup više od 8000 web stranica širom svijeta na kojima možete pregledati ili promovirati svoje usluge/proizvode, dok istovremeno dobivate kvalitetan backlink u procesu. To je najbolji način da tražilicama signalizirate postojanje svoje web stranice. Sve web stranice dostupne na našoj platformi podložne su provjeri zbog kvalitete, a vi kao korisnik možete ih filtrirati prema različitim metrikama domene i organskom prometu. Gostujuće objave za link building obavljaju se jednostavno unutar WhiteLink.Media platforme. Sve što trebate učiniti je odabrati web stranicu na kojoj želite dobiti članak, URL i usidreni tekst za backlink, a zatim sjesti i opustiti se dok naš tim piše tekst za vas i objavljuje ga na odgovarajućoj web stranici.

Što je izrada linkova i kako funkcionira

Link building odnosi se na tehniku dobivanja linkova s drugih web stranica na svoju web stranicu. Proces link buildinga poboljšat će vidljivost web stranice u tražilicama povećanjem njenog rankinga za relevantna pretraživanja ključnih riječi. Marketing sadržaja i gostujuće objave, izrada korisnih alata i odnosi s javnošću najčešće su strategije link buildinga. WhiteLink.Media je tu kako bi vam pomogao u vašoj strategiji link buildinga nudeći gostujuće objave na kvalitetnim web stranicama iz svih niša i geografskih lokacija koje će također uključivati vaš ​​vlastiti backlink.

Zašto je link building tako važan za SEO

Link building je još uvijek relevantan za SEO. Iako postoji više od 200 čimbenika koji utječu na rangiranje koje koristi Google tražilica, backlinkovi su jedni od najstarijih i najvažnijih faktora. Backlinkovi s drugih web stranica na vašu Google smatra glasom povjerenja i može koristiti te signale da poboljša vaš ranking u rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi. Ovi backlinkovi su još jedan način da kažete Google-u da je vaš povezani sadržaj vrijedan čitanja i samim time povezivanja s drugih web stranica. Ako imate novu ili postojeću web stranicu, jednostavno pisanje puno sadržaja i slanje na tražilice neće biti dovoljno za postizanje dobrog rangiranja i organskog prometa koje biste očekivali. Trebat će vam backlinkovi s drugih web stranica koje smatraju da je vaš sadržaj koristan i vrijedan povezivanja. Budući da se sve više stvari vezanih uz poslovanje odvija na internetu, čak će i dobivanje backlinkova na ovaj ili onaj način dovesti do nekih troškova. Zato je gostujuća objava najpovoljnija opcija za dobivanje kvalitetnih linkova, a WhiteLink.Media može biti vaš jedini izvor backlinkova jer nudi mnoštvo različitih kategorija i jezika.

Kako izvesti link building za SEO/Gostujuću objavu

Odredite svoje ciljeve

Link building je tehnika internetskog marketinga. Kao i kod svih marketinških strategija, važno je definirati ciljeve. Možda vi najbolje znate kakvu vrstu prometa želite privući, pa je dio određivanja vaših ciljeva razumijevanje korisnika koje želite ciljati. Također možete koristiti Google Search Console (Googleovu konzolu za pretraživanje) za ideje za ključne riječi jednostavnom provjerom izvješća o izvedbi u kojem će biti prikazane ključne riječi za koje se rangirate, pozicija u tražilicama i mogućnosti za poboljšanje. Vaš bi cilj trebao biti poboljšati ranking vaše web stranice u rezultatima pretraživanja i samim time povećati količinu organskog prometa koji dobivate. S ovim korakom možete započeti svoju strategiju link buildinga, za koju preporučujemo da bude popraćena i poboljšanjem čimbenika na samoj stranici (sadržaja, meta naslova i opisa). Svoje ciljeve trebate postaviti tako da budu realistični i ostvarivi i ne biste trebali očekivati ​​trenutni skok na 1. mjesto. Link building za SEO je strategija koja zahtijeva nešto vremena, ali donosi rezultate koji se itekako isplate.

Koliko će vremena trebati kako bi link building poboljšao ranking web stranice?

Može proći neko vrijeme dok ne primijetite pozitivne učinke link buildinga. Vrijeme potrebno za izradu linkova može se uvelike razlikovati i ovisi o brojnim čimbenicima:
 • Konkurentnost vaše industrije u cjelini (što je više web stranica u vašoj industriji, teže je doći do prvih pozicija u rezultatima pretraživanja)
 • Koliko su vaše ciljane ključne riječi konkurentne (što više web stranica cilja iste ključne riječi kao i vi, to će ih biti teže preskočiti i ukrasti njihove pozicije u rezultatima pretraživanja)
 • Aktivnost vaših konkurenata, na primjer: ako oni aktivno grade linkove, trebali biste i vi (ako vaši konkurenti imaju aktivan sadržaj i strategiju link buildinga, trebali biste i vi kako biste im se prišuljali s leđa)
 • Kakvu vrstu linkova gradite (kvaliteta backlinkova dolazi iz šireg spektra čimbenika kao što je kvaliteta domene koja vodi do vas, postavljanje linkova – npr. linkovi sa sadržajem iz gostujućih objava mogu imati veću vrijednost, relevantnost sadržaja – ako je sadržaj na kojem je postavljen backlink relevantan za povezivanje web stranice, bit će još vrijedniji)
 • Povijest i snaga vaše domene (što je domena starija, a profil backlinka se s vremenom poboljšava, to dobiva više autoriteta u rezultatima tražilice)
Ovi faktori mogu značiti da povećanje pozicije u rezultatima tražilice može potrajati nekoliko tjedana do mjeseci. Sve strane moraju biti svjesne činjenice da nije moguće primijetiti trenutačno poboljšanje.

Koje vrste linkova trebate?

Trebat ćete razmotriti vrste linkova koje želite dobiti kada kreirate strategiju za svoju kampanju link buildinga. Postoji mnogo vrsta linkova kojih trebate biti svjesni:
 • Linkovi do vaše početne stranice
 • Hiperlinkovi do “dubokih” stranica (kao što su stranice za kategorije ili proizvode)
 • Linkovi koje sadrže naziv vašeg brenda/tvrtke
 • Linkovi koji sadrže ključne riječi koje ciljate
Moguće su i kombinacije svega navedenog. Na primjer, brendirani hiperlink na duboku web stranicu. Da biste odredili vrstu linka koji vam je potreban, trebali biste napraviti temeljitu analizu linkova svoje web stranice i usporediti svoj ranking za određene ključne riječi s konkurentima.

Faktori backlinkova koji poboljšavaju ranking

 • Relevantnost sadržaja i web stranice (što je web stranica koja vodi do vas relevantnija za vaš sadržaj, tim je veća vrijednost za vašu SEO strategiju; npr. – backlink na stranicu sa sportskom tematikom koji dolazi iz odjeljka sportskih vijesti bolji je u usporedbi s backlinkom iz članka vezanog uz hranu).
 • Autoritet web stranice (web stranice grade svoj autoritet tijekom vremena u različitim kategorijama, a ovaj autoritet se prevodi u bolji ranking; backlink s web stranice koja ima autoritet i više je rangirana u tražilicama bolji je u usporedbi s backlinkom s web stranice koja je tek nedavno pokrenuta).
 • Usidreni tekst (usidreni tekst je tekst koji slijedi backlink – to mogu biti ključne riječi po kojima se pokušavate rangirati; usidreni tekst jednostavno govori tražilicama o čemu se točno radi u vašem sadržaju i po čemu je on relevantan).
 • Praćeni u odnosu na nepraćeni link (da bi backlink pružio punu SEO vrijednost, treba ga pratiti ili u cijelosti postaviti bez atributa “rel”; nepraćeni backlink ne prenosi vezu, ali na određenoj razini i dalje može pružiti određenu SEO vrijednost ako dolazi s važnih web stranica).